מז’וזין – מחותנים
זוג סרדינים במילוי עשבי תיבול פיקנטי, מטוגנים
אין על אוכל מרוקאי
מאת – ג’וזט רביב
המתכון שכולם מכירים הודות לתוכנית מאסטר שף
השגתי לכם מתכון פצצה
המרכיבים –
דגי סרדין טרי להשיג אצל דייגים ביפו, עכו או בחנות דגים.
כוסברה
פטרוזיליה
שום
אריסה
פפריקה
כמון
מלח פלפל
לימון כבוש
ההכנה –
לנקות דגים מהעצם השידרה
להכין בקערה פטרוזיליה כוסברה קצוצים דק עם הרבה שום כתוש.
לתבל בתבלינים ולערבב .
לשים כף גדושה מילוי בין שני דגים
לטבול בקמח וביצה ולטגן בשמן עמוק.
התאבון
להגיש עם סלטים ,לימון סחוט טחינה .