קטגוריות
עוגיות

עוגיות שבלול בשני צבעים

צילום – אלה נוי

מאת – אלה נוי

עוגיות שבלול
המרכיבים-
שתיים ורבע כוסות קמח
חצי כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
200 גרם חמאה/מחמאה ( קרה )
קורט מלח
1 ביצה
2 כפות קקאו
אופן ההכנה-
לעבד במיקסר את הקמח, הסוכר, התמצית וניל, המלח והחמאה עד לעיסה חולית ולהוסיף את הביצה, לעבד עוד כדקה.
לחלק את הבצק לשניים ובחצי אחד להוסיף את הקקאו.
לשים במקרר למנוחה רבע שעה,
להניח את הבצק הבהיר על נייר אפיה מקומח ולהניח מעל עוד נייר אפייה ולרדד צורה של מלבן.
באותו אופן מכינים גם את הבצק החום , להוריד את הנייר האפייה ולהצמיד את שני הבצקים אחד על השני לגלגל צפוף ובעדינות , לעטוף את הגליל בניילון נצמד ולמקפיא כ- 20 דקות .
לאחר מכן ,להוציא ולחתוך פרוסות בעובי של ס”מ ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ: 15-20 דקות…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version