לחם שום
מאת – Stephanie Elizur
המרכיבים-
6 כוסות קמח
שתי כפות סוכר
שתי כפיות מלח
שתי כפות שמרים יבשים
בערך 2 כוסות מים
ארבע שיני שום כתוש
ארבע כפות שמן זית
לממרח שום- לערבב יחד
חצי צרור פטרוזליה קצוץ דק מאוד
חצי כוס שמן זית
שתי כפות שום כתוש
חצי כפית מלח
אופן ההכנה-
בקערת המיקסר לשים את המרכיבים עד לקבלת בצק רך ונעים – 10 דקות.מתפיחים שעה.
לחלק לכדורים ומכל כדור לגלגל לגליל ארוך ליצירת מקלות. את לתת תפיחה שניה של חצי שעה.
למרוח בממרח השום ולאפות 200 מעלות כ- 13-15 דק כשזה יוצא מהתנור למרוח שוב בממרח בתאבון!