![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/11/312474022_106970028890387_663425413159401006_n-225x300.jpg)
מתכון לשוקי עוף ( פולקה) עם אפונה וקוביות תפוחי אדמה.
והכל בסיר אחד.
מאת – צביה אורן
המרכיבים-
כחצי שקית אפונה קפואה
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
6 או יותר שוקים של עוף (אפשר כרעיים)
1 כף אבקת מרק איכותית
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 פלפל ירוק חריף
3 כפות שמן
1 כפית מלח ורוד הימלאיה
1 בצל קצוץ לקוביות
אופן ההכנה –
את הבצל הקצוץ מניחים בסיר עם שלוש כפות שמן זית עד להזהבה קלה, מוסיפים את שוקים וצורבים אותם מכל צד.
מוסיפים את האפונה
מוסיפים את כל התבלינים,
2 שיני שום חתוכות דק
מוסיפים 2 כוסות מים, מערבבים בעדינות,
ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך כשעה בערך. ![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/11/312474022_106970028890387_663425413159401006_n-225x300.jpg)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/11/312474022_106970028890387_663425413159401006_n-225x300.jpg)
ארוחה משביעה וטעימה.
ממליצה.
תגובה אחת על “מתכון לשוקי עוף – צלי עוף עם אפונה”
מתי מוסיפים את התפוחי אדמה?