חיתוכיות שוקולד ואגוזים
המתכון עפ”י קרין גורן
מאת – שרונה זאבי
חיתוכיות שוקולד מעלפות
המרכיבים–
לבצק :
200 גרם חמאה/מחמאה בחום החדר ,
חצי כוס סוכר ,
3 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
3 חלמונים
1/2 כוס חלב
ממרח שוקולד השחר,נוטלה
אגוזי מלך כוס גרוסים
אופן ההכנה –
הבצק – ללוש לישה הכי קצרה רק לאיחוד החומרים , לחלק ל 4 ולרדד כל חלק כל נייר אפייה מקומח,להניח הכל אחד על גבי השני עם נייר האפייה לשעה במקפיא , בתבנית גדולה מניחים מלבן בצק מרודד אחד , עליו מורחים שוקולד או ריבה או ממרח חלבה או תמרים מה שאוהבים , על זה עוד מלבן בצק , וככה בשכבות ,
אופים 150 מעלות כ 45 דקות , מצננים לגמרי וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.
2 תגובות על “חיתוכיות שוקולד ואגוזים”
היי למפרסמת המתכון, לאיזה גודל תבנית מתאים המתכון, בתודה מראש, מרים.
את האגוזים החצי כוס חלב ו3 החלמונים הכל שמים בבצק. המתכון לא ברור כל כך