מתכון לרוסטביף התנור
מאת מיטל בוזגלו
המרכיבים –
צלי בשר מספר 5 נתח קילו וחצי או 2 קילו
בצלים קטנים או שלוט
תפוחי אדמה
שיני שום
ענפים של תימין
רוזמרין ענף
פלפל שחור
מלח
פפריקה מתוקה
שמן זית
אופן ההכנה –
אני צולה את הנתח במחבת עד מכל הכיוונים.
בתבנית שנכנסת לתנור אני מסדרת בצלים ותפוחי אדמה אפשר כל הירקות שרוצים .
בתחתית שעליו יישב הבשר.
בקערה קוצצת שום תימין רוזמרין
מערבבת עם שמן מלח פלפל שחור גרוס ופפריקה אדומה מורחת הכל היטב על הבשר “מעסה אותו”
עוטפת בנייר אפייה ובנייר כסף מכניסה לתנור ל200 מעלות לשעה
כעבור שעה מוציאה את הנייר ומכניסה לעוד שעה ל150 מעלות
בהצלחה
2 תגובות על “מתכון לרוסטביף הקדרה שלכם לשבת”
מתכון מדהים תודה
טעים מאודדד,מוצלח..