תפוחי אדמה אפויים בתנור מאת – כרמית דהאן
המרכיבים –
חבילת תפוחי אדמה קטנים למיקרוגל
חצי כוס שמן זית
ענפים של טימין רוזמרין
מלח גס
פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
שמים את תפוחי האדמה בסיר עם מים מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה
מורידים מהאש מסננים מהמים שוטפים במים קרים
חותכים את התפוחי אדמה לחצי מסדרים בתבנית
יוצקים שמן זית
מוסיפים את הטימין והרוזמרין
מתבלים במלח גס פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה מערבבים היטב
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות
מוציאים מערבבים ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה