קטגוריות
Uncategorized בשר

מתכון למוסקה – חצילים ובשר

 

צילום – מירי לנקרי
מוסקה חצילים ובשר
מאת – מירי לנקרי
המרכיבים – 
3 חצילים גדולים
למלית:
800 גרם בשר טחון
2 בצלים
חופן פטרוזיליה
מלח , פלפל שחור וכמון
מעט נענע יבשה ( לא חייב )
לציפוי החצילים:
פירורי לחם וקמח
4 ביצים טרופות ( עם מעט מים)
פפריקה
לרוטב :
בצל גדול
3 עגבניות מגורדות
1 רסק עגבניות קטן
מלח , פלפל שחור פפריקה וכמון
אופן ההכנה –
למלית החצילים נטגן את הבשר והבצל עד שלא נשארו נוזלים ,
נתבל בשאר המרכיבים ונשים בצד .
לבינתיים נכין את הרוטב בסיר קטן , נטגן את הבצל ונוסיף את שאר המרכיבים עם מעט מים.
נפרוס את הצילים לפרוסות ונמלא במלית של הבשר הטחון כל 2 פרוסות חצילים .
נחמם מחבת עם שמן , נקמח ונשים את החציל בביצה ונטגן .
לאחר מכן לשים את כל החצילים בתבנית  ונשפוך מעל את הרוטב לאחר מכן.
נאפה בתנור על חום של 180 מעלות לחצי שעה עד שמשחים מעט.
בתאבון!!

 

צילום – מירי לנקרי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version