לביבות בשיטה מהפכנית עם סוד שלא סופגות שמן
לביבות ירק מטוגנות
בשיטה שלא נספג בהם שמן
מתכון מאת – איטל איטלי
המרכיבים-
2 גזרים
בטטה אחת
3 תפוחי אדמה
2 קישואים
בצל גדול
מעט פטרוזיליה
כוס פירורי לחם
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לגרד הכל בפומפיה או במעבד מזון.
לסנן ולסחוט את הנוזלים.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים
כוס פירורי לחם מלח פלפל שחור
2 ביצים לערבב היטב.
אחר שנתנו מנוחה 15 דק ניצור עיגולים
לקחת מחבת כבדה שלא נדבק עם ציפוי.
נמלא שמן 2 ס”מ נחמם נוריד את האש לבינונית.
והסוד הוא לשים מעט מלח בשמן
המלח מונע מהשמן לחדור ללביבות או לצ’יפס
לטגן עד הזהבה להוציא ולקרר
תהנו
8 תגובות על “לביבות בשיטה מהפכנית עם סוד שלא סופגות שמן”
לביבות שלא סופגות שמן.
מתי לשים בשמן את המלח – לפני שהשמן התחמם או לפני הכנסת הלביבות למחבת ?
לדעתי לפני חימום השמן
אני רוצה לאפות את כל הלביבות אני מבקש לשלוח לי את כל המתכונים.תודה מראש:רוני
תאפי עם שמן על נייר
לא יודעתי מלח בשמן מוריד ספיגהן
המתכון נהדר.חוץ מהמלח שמפזרים על השמן שימליח את הלביבות.
איטל איטלי זכרונה לברכה 😭😭😭😭
ממש מצער – לפחות נזכור את המתכונים המדהימים שלה
יהי זיכרה ברוך