קטגוריות
חגים חלבי עוגות עוגות גבינה

מתכון לרולדה מגולגלת – קצפת ותותים

 

ליזט יחיאל

מתכון לרולדה מגולגלת – קצפת ותותים

מאת – ליזט יחיאל

המרכיבים – 

לרולדה:

6 ביצים

6 כפות סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל/שוקולד

לקרם:

שמנת מתוקה

חצי כוס חלב

שקית אינסטנט פודינג וניל

6-8 תותים חתוכים

אופן ההכנה –

לחמם מראש תנור ל 180 מעלות טורבו.

להפריד את הביצים, ולהקציף את החלבונים.

להוסיף סוכר עד שמתקבל קצף יציב.

לאחר מכן להוסיף את החלמונים אחד אחד, לערבב כמה שניות ולכבות את המיקסר.

להעביר את האינסטנט במסננת ולערבב בעדינות.

לשמן נייר אפיה היטב לשפוך את התערובת לאפות כ20 דקות

ולהוציא מהתנור.

לאחר שמעט מתקרר, להוריד על מגבת, להסיר את נייר האפייה ולתת להתקרר.

בזמן שמתקרר נכין את הקרם.

להקציף את השמנת עם האינסטנט פודינג וניל ,

למרוח על הרולדה הקרה ,לפזר את התותים, לגלגל, ולהכניס לקירור.

בתאבון!!!

ליזט יחיאל

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version