לחמניות מאפינס מלוח עם ברוקולי
מאת – איבון חזן
המרכיבים –
חצי קילו ברוקולי – אפשר קפוא
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
קוטג’ או גבינה לבנה
מלח
פלפל שחור
כף אבקת מרק פטריות או בצל
גבינה צהובה מגורדת חצי כוס
3 כפות שמן זית/רגיל
אופן ההכנה –
אם הברוקולי קפוא לשטוף במים חמים ולקצוץ גס.
אם טרי לחלוט כמה דקות במים רותחים.
לערבב את כל המרכיבים יחד .
להעביר לתבנית מאפינס .
אפייה על 175 מעלות כחצי שעה או עד שזהוב ויפה.
אפשר עם כרובית או לקט ירקות אחר.