קטגוריות
Uncategorized

פיתות לפסח מבצק שמרים ללא גלוטן

אילנה מלול
פיתות ופיצה מאותו בצק
בצק שמרים עם קמח ללא גלוטן כשר לפסח
יש לקנות קוביות שמרים טריות כשר לפסח בסופר.
הכל כשר לפסח וללא גלוטן
מאת – אילנה מלול
המרכיבים-
750 גרם קמח קונדיטור כשלפ,  או קמח ללא גלוטן למאפי שמרים של תמי ,יש כשל”פ בסופר .
250 גרם קמח תפוח אדמה
כוס שמן קנולה / חמניות
3 ביצים
75 גרם שמרים טריים כשלפ
4 כפות סוכר
1 וחצי כפות מלח
2 כפות סילאן
חצי ליטר מים פושרים
אופן ההכנה –
את השמרים להמיס עם שתי כפות סוכר בכוס נפרדת
במים פושרים , להניח בצד.
חוץ מהקמחים את כל המרכיבים להכניס לקערה לקחת מקצף ידני או חשמלי ולהקציף הכל ביחד ,
להוסיף את הקמחים ואת המים עם השמרים שהנחנו בצד.
לערבב עם הידיים זה אמור להיות מאוד דליל מומלץ לשים כפפה , למרוח קצת שמן מעל ולשים בתפיחה עד להכפלת הנפח , ללוש ולתת עוד תפיחה של עוד כחצי שעה , לקרוץ עיגולים עם ידיים משומנות להניח בתבנית עם נייר אפייה ולשטח אותם לעובי של סנטימטר , שוב פעם תפיחה ולתנור ל220 מעלות טורבו עד להשחמה ,
והנה הפיצות מאותו בצק

2 תגובות על “פיתות לפסח מבצק שמרים ללא גלוטן”

היי שמרים טריים הם אינם כשרים לפסח, הכוונה שלא כתוב כשלפ על המוצר ולכן אי אפשר להכין את המתכון בזה לפסח חבל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version