עוגה קלה לפסח ואין בא שום קמח
מאת – סיגל כהן
המרכיבים –
לטורט:
5 חלבונים
כוס סוכר
200 גרם קוקוס
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי חלב
לגנאש השוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
להוסיף קוקוס בתנועות קיפול ולהעביר לתבנית 26 .
לאפות 180 מעלות כ-20 דקות עד שנהיה צבע זהוב, ולקרר.
לקרם , להקציף את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל עם הכוס וחצי חלב.
לשים על שכבת הטורט קוקוס ולקרר שעה במקרר.
להמיס את השוקולד המריר והשמנת המתוקה,
לשפוך את הגנאש על הקרם ולמקרר.
בתאבון !
10 תגובות על “היא טעימה ברמות אחרות – עוגה קלה לפסח ואין בא שום קמח”
אין על המתכונים שלכם
תודה
נראה מדהים וגם קל.
אבל כמה זמן לקרר אחרי שמוסיפים את המילוי?
וכמה זמן לקרר אחרי שמוסיפים את הגאנש?
כתבתי אחרי הכל למשך לילה זה מעולה
לפחות שמעלים פוסט לדאוג שאין טעויות….אין בה קמח!!!!
אין קמח – אם קוקוס נחשב בעינך קמח ? זה לא קמח
מעולה
תודה
ללא טמפרטורת אפיה המתכון חסר תועלת!
תוקן