קטגוריות
חגים חלבי לביבות

הסוד לבלינצ’ס המופלא של אודטה

Keren Carmel
זמן לשתף את המתכון המשפחתי שלנו לבלינצ’ס נדיר במרקם הקטיפתי שלו.
אז בראש וראשונה ניתן את הקרדיט למתכון הנפלא הזה ל
אודטה – Odetta
את המתכון המקורי אמא שלי גזרה לפני שנים מעיתון שפורסם לקראת שבועות וכאמור פורסם ע”י אודטה.
מה שעושה אותו כ”כ קטיפתי זאת תוספת הקורנפלור שיש במתכון וכמות הנוזלים שנראית אולי לא הגיונית אבל, תאמינו לי, עם ניסיון של טיגון מאות אם לא אלפי בלינצ’סים כאלה לאורך השנים, אין אחד שלא מתלהב מהמרקם והטעם.
והיתרון הנוסף והלא פחות חשוב לטעמי הוא – שהטעם שלהם הוא נייטרלי לחלוטין וניתן למלא אותם במליות מתוקות או מלוחות וזה פשוט מושלם בכל מצב!
תהנו
משתפת מתכון – Keren Carmel
המרכיבים-
2 ביצים
כפית סוכר
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
2 כוסות קמח
חצי כוס קורנפלור
כף שמן
אופן ההכנה –
מערבבים ביצים סוכר מלח לבלילה חלקה.
אפשר במטרפה.
 מוסיפים לסרוגין את הנוזלים הקמח והקורנפלור.
לבסוף מוסיפים את השמן
אם יש גושים אפשר לסנן
מחממים מחבת טפלון .
מוזגים מצקת מהבלילה ומשטחים בעזרת הזזת המחבת מצד לצד.
לאחר כחצי דקה הופכים לצד שני.
ככה נערמים הבלינצ’סים בערימה.
אפשר למלא בכל מלית.
גבינה מתוקה – לערבב יחד
טוב טעם
רבע כוס סוכר
קצת צימוקים
וניל
מלית מלוחה- לערבב יחד
גבינה צהובה
גבינה צפתית מפוררת
גבינה לבנה

18 תגובות על “הסוד לבלינצ’ס המופלא של אודטה”

אודטה הנדירה. לא היתה כמוה ולא תהיה!!!האחת והיחידההה!!!! תחזרי אלינו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version