קטגוריות
דגים

להתעלףף כמה שזה טעים – לביבות טונה

 

צילום – אינית בניזרי

את המתכון משתפת אילנית בניזרי המוכשרת

המתכונים של אילנית בניזרי ופתרונות למטבח

תודה על המתכון המעולה

אני כבר הכנתי

לביבות טונה/אילנית בניזרי

 

המרכיבים-

2 קופסאות טונה מסוננות משמן
3 תפו”א גדולים מבושלים ומעוכים
חצי כוס קמח מצה או פירורי לחם רגילים
2 ביצים
מלח בערך כפית
רבע כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור
קמצוץ אגוז מוסקט לא לוותר זה משדרג את הטעם
כפית אבקת מרק עוף פרווה
חופן פטרוזליה קצוצה אפשר להוסיף גם מעט שמיר קצוץ
בצל סגול קטן קצוץ דק או בצל רגיל

אופן ההכנה –

את הטונה יש לסנן מהשמן ולהפריד לפורר עם מזלג.
את התפוחי אדמה תפרסו קוביות ואז תבשלו, זה מזרז את תהליך הבישול. לאחר שהם רכים ומבושלים , לסנן את המים ולמעוך לפירה ולצנן .
לערבב את כל המרכיבים יחד לתערובת חלקה.

במידה והעיסה נדבקת ליד להרטיב ידיים ולערבב
לחמם שמן במחבת כמו לשניצל
להכין קערית מים
בידיים רטובות לגלגל כדורים
למעוך קלות ולטגן בחום בינוני עד להזהבה משני הצדדים

3 תגובות על “להתעלףף כמה שזה טעים – לביבות טונה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version