קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות גבינה

היא טעימה והכי קלה – ביס שנמס בפה

Mor kandioty

ביס שנמס בפה עוגת גבינה עם קצפת הכי טעימה שיש

 

המרכיבים-

6 ביצים מופרדות

750 גר’ גבינה לבנה

גביע שמנת חמוצה

כוס סוכר

כפית מחית וניל /שקית וניל

שקית אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס קורנפלור

לציפוי

אריזה שמנת מתוקה

כף אבקת סוכר

כף פודינג וניל

אופן ההכנה –

נקציף חלבון עם סוכר.

נערבב בקערה אחרת את הגבינה,חלמונים, שמנת ושאר המרכיבים.

לאחר שטרפנו את הכל .

נקפל את החלבונים בעדינות בתערובת הגבינה.

נעביר לסיר ג’חנון או תבנית קפיצית גבוהה (קוטר 22-24)

תנור מחומם על 150 מעלות אפייה שעה וחצי .

לא לפתוח תנור

להשאיר לקירור בתנור

אם אופים בסיר ג’חנון את העוגה ,אפשר לשים את הסיר בתוך תבנית גדולה יותר עם מים רותחים – כך יוצאים שוליים לבנים לעוגה.

לאחר קירור נקציף שמנת עם א.סוכר ואינסטנט

נקשט למעלה את העוגה.

צילום – Mor kandioty

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version