קטגוריות
עוגיות ראש השנה

עוגיות שקדים עבמבר המתכון המסורתי שכולם מחפשים

 

 

צילום – ירדנה ג’אנח
אוהבות עוגיות עבמבר? זו עוגיית שקדים הכי מטורפת שתטעמו
המתכון המסורתי מוגש כאן מאת – עליזה תמם
מצרפת את המתכון באהבה!
ניתן גם להזמין מעליזה  בטלפון 0522423484
מתכון לעבמבר
המרכיבים-
4 חלבון ביצה לארג’.
4 כוסות חד פעמי קר אבקת סוכר.
2 שקיות סוכר וניל.
2 כפיות תמצית שקדים.
2 כפיות קונפלור.
כפית שטוחה אבקת אפיה.
15 גרגרי מסקצה.
כף רוזטה.
3 כפיות גדושות לוז מר-שקדים מרים.
5 כוסות קמח שקדים מולבן.
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים להוסיף בהדרגה סוכר ואחר כך את כל החומרים
עד שתתקבל תערובת אחידה.
להכניס למקרר לרבע שעה
לטבול ידיים בשמן וליצור כדורים, לשים שקד באמצע.
לחמם תנור 160 טורבו להכניס את שתי התבניות כ 20 דקות ברגיל תבנית אחת כ 25 דקות.
עליזה תמם

13 תגובות על “עוגיות שקדים עבמבר המתכון המסורתי שכולם מחפשים”

בס”ד
עוגיות נהדרות. כל פעם שמכינה נחטפות.
תמיד מכינה כפול. אחת שומרת במקפיא ואחת משאירה שיאכלו..

ייתכן ונן מצוינות. אין עוררין!
אולם עבמבר א מיתי יש קודם לבשל את העיסה ורק אחר כך לאפות. בהצלחה

בס”ד
מזל צהריים טובים.
כתיבה וחתימה טובה. אמן!🙌🙌❤️🎊🌹
יש לך מתכון לחלמונים.
מאד אודה

רחל הילה❤️

מה זה מסקצה, איפה בכלל יש שקדים מרים (בשווקים מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהחלל) ולמה בעוגיות לשים תמצית בטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version