קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגות שיש

העוגה שאי אפשר להפסיק ליישר אותה

אופירה פחימה יחיא

את העוגה הזו פשוט אי אפשר להפסיק וליישר

היא נמסה בפה מתאימה לכל מצב

ובפרט לפני ואחרי צום כיפור

תכינו אותה היא קלה ונהדרת

המתכון של אופירה פחימה

עוגת שיש תבנית בינונית
חד פעמית עוגה שלא תפסיקו ליישר / אופירה יחיא
המרכיבים-
7 ביצים
כוס וחצי סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס חלב / מיץ תפוזים לפרווה
 3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
ליצירת שיש:
2 כפות מלאות קקאו איכותי
2 כפות שמן
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר נשים ביצים שלמות ונקציף עם סוכר וניל וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח .
להוריד מהירות מיקסר להוסיף חלב , שמן , קמח , אבקת אפיה .
נשמן את התבנית ונוסיף את הבלילה נשאיר בערך 3/4 כוס בלילה בקערה .
בבלילה שנותרה נוסיף קקאו ושמן ונערבב .
ניצוק מעל העוגה ועם שיפוד או סכין נקשקש לקבלת מראה שיש.
את התנור נחממם 160 מעלות חום עליון תחתון ( לא טורבו ) שהתנור חם נכניס את העוגה לשעה ו 10 דקות .
נקרר ונתחיל ליישר ניתן לפזר מלמעלה אבקת סוכר בהגשה .
אחרי יום לשמור במקרר.
בהצלחה אוהבת אופירה 

 

16 תגובות על “העוגה שאי אפשר להפסיק ליישר אותה”

תשובה לא באמת עוזרת ומשום מה מלא אופים משתמשים בה.. היום אין כוס אונברסלית -כוסות חדפ חמים וקרים מגיעים בכמה וכמה גדלים וכל חברה מייצרת משהו אחר. נשמח באמת לדעת משקל זה מאוד עוזר. לכל המתכונים אגב לא רק לזה. נראה טעים ובהחלט אנסה את העוגת שיש תודה

עוגת שיש שכל פעם יוצאת לי מוצלחת,גבוהה,אוורירית,טעימה,מתכון קל להכנה והכי כיף שהיא פרווה(חילקתי לשלוש תבניות אינגליש קייק)תודה רבה💜

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version