קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני

אין על סחוג תימני

 

Yael Natan

סחוג תימני

המתכון מאת – יעל נתן

 

המרכיבים-

3 קילו פלפל ירוק חריף שטוף חתוך

3 חבילות כוסברה

3 ראשי שום קלופים

חצי כוס מים

200 גרם פלפל שאטה חריף יבש מושרה במים חמים ומסונן

מלח

 

אופן ההכנה –

טוחנים הכל בבלנדר עם המים  .

מעבירים למסננת כשמתחת קערה להגיר את המים ואז ממשיכים לטחון עם אותם מים שהגירו עד שמסיימים לטחון.

מערבבים מוסיפים את המלח ומחלקים לציצנצנות .

מקפיאים או מחלקים לשכנים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version