קטגוריות
צמחוני קציצות

הפלאפל האגדי שלי – אין יותר טעים מפלאפל ביתי

 

בתשי ור שרפמן
אין יותר טעים מפלאפל של בית
המתכון מאת -בתשי ור שרפמן
המרכיבים-
קילו חומוס מושרה
או קפוא( להפשיר)
צרור כוסברה או פטרוזיליה – אפשר לערבב.
פלפל חריף(לא חובה) 1 ירוק
ראש שום קלוף
בצל גדול 1-2
חצי כוס פרורי לחם
2 כפות מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות כמון
כפית חוויאג למרק.
כפית סוכר
כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה –
לטחון הכל  במיקסר או במעבד מזון.
להוסיף את פירורי הלחם בסוף .
לטעום לפני הטיגון שלא חסר כלום מבחינת טעמים וחריפות.
מציעה לטגן כדור אחד, לבדוק טעמים  ולראות שלא מתפרק.
להדק היטב המלצה להשתמש בכף להכנת פלאפל.
ניתן להקפיא את התערובת .
אפשר לחלק לשקיות שיהיה לכם במקפיא .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version