קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת טורט תפוזים נימוחה בטירוף

ירין ווסמן
עוגת טורט תפוזים
הכי נימוחה שי
אין דברים כאלה …
מאת – ירין ווסמן
המרכיבים-
6 ביצים
 3/4 כוס סוכר
ועוד חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
תמצית וניל-שקית
2 כוסות קמח פלוס אבקת אפייה
 גרידת לימון/ תפוז
אופן ההכנה –
להקציף בקערה נפרדת 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
להקציף גם את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח.
להוסיף בהדרגה שמן, מיץ, סוכר וניל גרידה וקמח עם אבקת אפייה.
לקפל 1/3 מתערובת החלבונים לקערתה חלמונים  וככה את כל השאר לקפל לתערובת חלקה.
להעביר לתבנית מלבנית הבינונית או תבנית אנג’ל עם חור .
תנור שחומם מראש מצב אפייה 2 פסים , על 160-170 תלוי בתנור שלך, לחצי שעה או 40 דק עד שיוצא קיסם יבש
לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש. בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version