קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגות גבינה עוגיות

חיתוכיות גבינה של סבתא אמאל’ה איזה טעים זה

סימה דנינו

מתכון לחיתוכיות גבינה

של הדר פלדמן

מאת – סימה דנינו

המרכיבים –

לבצק :

3 כוסות קמח

200 חמאה רכה

2 חלמונים

כף וחצי שמרים

3 כפות סוכר

חצי כוס חלב

למלית :

קילו גבינה לבנה

שמנת חמוצה

כוס ורבע סוכר

שלוש כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

4 כפות קמח

רבע כפית אבקת אפיה

3 ביצים

2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה –

להכנת הבצק נשים בקערה את כל מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק נוח, ומחלקים לשניים.

לאחר מנוחה קצרה , מרדדים חצי בצק ראשון ושמים בתחתית תבנית חד פעמית גדולה.

להכנת המלית , שמים בקערה את הגבינה הלבנה ושאר מרכיבי המלית מערבבים טוב טוב עם מטרפה שלא יהיו גושים ושופכים מעל תחתית הבצק.

לרדד את החלק השני של הבצק ולשים בעדינות מעל הגבינה . להכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות כעשרים דקות. להוציא את התבנית מהתנור ולכסות בנייר כסף ולהחזיר לאפיה עוד חצי שעה.

להוציא מהתנור ואם הבצק עדיין לא הזהיב אפשר להכניס לעוד כמה דקות (אצלי לא היה צריך עוד) לצנן בטמפרטורת החדר וכשמתקרר להכניס למקרר לשעתיים לפחות.

לזרות אבקת סוכר ולחתוך לריבועים. שבת שלום !!

תגובה אחת על “חיתוכיות גבינה של סבתא אמאל’ה איזה טעים זה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version