רצועות חזה עוף עם ברוקולי ברוטב אסיתי מוגש עם אורז יסמין. מנה מושלמת!
ארוחת ערב חזה עוף וברוקולי 🥦ברוטב אסיתי על מצע של אורז יסמין
מאת – debbie nasiri
המרכיבים-
חצי קילו חזה עוף
כף סויה
כף חומץ אורז
כף קורנפלור
שום
ג’ינג’ר
חצי שקית פרחי ברוקולי
כף טריאקי
כף סויה
כפית קורנפלור
3 כפות צ’ילי מתוק
כפית סוכר
שמן שומשום
אופן ההכנה –
לבשל 2 כוסות אורז יסמין עם 2 1/2 כוסות מים.(להביא לרתיחה,לכסות,להנמיך ללהבה נמוכה ולבשל 15 דק.לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עוד 10 דק.)
*לערבב 1/2 קילו רצעות חזה עוף עם כף רוטב סויה,כף חומץ אורז,כף קורנפלור ,שום וג׳ינג׳ר מגוררים.
להכניס את פרחי הברוקולי למיקרו ל2 דק .
בקערה קטנה לערבב
כף רוטב סויה,כף טריאקי,כפית קורנפלור ,3 כפות רוטב צ׳ילי מתוק,כף שמן שומשום,קרוט סוכר.
לחמם ווק/מחבת גדולה להוסיף 2 כפות שמן על להבה גבוה ולהוסיף את העוף להשחים מעט ולהוציא לצלחת. להוסיף עוד 2 כפות שמן ולהקפיץ את הברוקולי 2-3 דק,להוסיף את עוף והרוטב ולערבב עוד דקה ולהוריד מהאש.
להגיש מעל אורז יסמין.💕