קטגוריות
Uncategorized

רולדת קצפת ריבת חלב ללא גלוטן

איילה מרציאנו
הקינוח הכי טעים של פסח 

רולדה ללא גלוטן

 

המרכיבים

6 ביצים

שקית אינסטנט וניל

לקצפת –

2 אריזות שמנת מתוקה

כוס חלב

שקית אינסטנט פודינג וניל

ריבת חלב

אופן הכנה –

להקציף חלבונים לקצף להן

להוסיף בזירזוף את החלמונים ,ואז את האינסטנט פודינג.

לשמן נייר אפייה על תבנית גדולה של התנור.

להעביר הבלילה לתבנית וליישר

אפייה 170 מעלות 25 דקות .להוציא את העוגה לשחרר מהנייר ולגלגל.

להקציף שמנת עם חלב ואינסטנט.

למרוח ריבת חלב על כל שטח העוגה.

מחצית מהקצפת למרוח מעל ריבת החלב.

לגלגל לרולדה

לחתוך ל 2

למרוח את מחצית השניה של הקרם למעלה

להכניס לקירור

חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version