קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה קלאסית של המלונות

 

מאיה בוטראשווילי

העוגה הכי טעימה שיש

מאת – מאיה בוטראשווילי

המרכיבים – 

אפייה ברינג (אפשר להשתמש גם בסיר ג’חנון או תבנית רגילה)

7 ביצים בטמפרטורת החדר

גבינה לבנה 750 גרם

1 שמנת חמוצה

5 כפות גדושות של קורנפלור

2 כפות גדושות של אינסטנט פודינג וניל

1 ורבע כוסות סוכר

1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה – 

נתחיל בלהפריד את הביצים.

את החלבונים להקציף עם הסוכר לקצ אחיד ויציב.

בקערה נפרדת נערבב את הגבינות ושאר המרכיבים יחד ואליהן נערבב את החלמונים.

בשלב הזה לקפל את החלבונים לגבינות ולאחד בין שני המסות.

לשמן את דפנות הרינג ולהדביק אליו נייר אפייה ולשמן גם אותו , כך העוגה לא תדבר ותוכל לעלות לגובה.

לשפוך את המסה של העוגה ולאפות כחצי שעה על 170 מעלות

ולאחר מכן להוריד ל 150 מעלות לעוד כשעה ורבע.

מומלץ לשים קערה עם מים רותחים בתחתית התנור וגם את העוגה בחלקו התחתון של התנור.

כאשר העוגה מוכנה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור לפחות עוד חצי שעה בפנים להתקררות.

לאחר מכן להעביר ללילה במקרר.

לפזר אבקת סוכר מלמעלה ובתאבון!!!!

 

 

 

 

מאיה בוטראשווילי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version