קטגוריות
חגים חלבי עוגות גבינה

עוגת גבינה חלומית – גם אם תנסו העוגה לא תיפול

ליטל אשואל 
נכון שעוגות גבינה זו אהבה של הרבה מאיתנו, אך לפעמים האכזבה כל כך גדולה כשמוציאים אותה מהתנור עם פיצוצים, ואז היא פשוט נופלת ואנחנו מצטערים שבכלל ניסינו?
אז היום החוויה הזו שלכם נגמרת ומתחילה חוויה מדהימה כי אני מעלה לכם עכשיו מתכון שגם אם תנסו העוגה לא תיפול, הגובה שתעבירו לתבנית הוא הגובה שישאר, בלי הקצפת ביצים,  ביצים שלמות! שנותנות גוף לעוגה.
עוגה נימוחה, רכה, עדינה וטעימה .
עוגת גבינה חלומית בלי הקצפה!
מאת – ליטל אשואל
המרכיבים – 
2 תבניות אינגליש קייק
חבילת ביסקוויטים
100 גרם חמאהמומסת
לתחתית הביסקוויטים
לתערובת הגבינה:
2 קופסאות גבינת שמנת (אני אוהבת נפוליאון 25%)
קופסאת גבינה לבנה 5% (250 גרם)
מיכל שמנת חמוצה (200 גרם)
כוס סוכר לבן
4 כפות מחוקות קורנפלור
גרידה מחצי לימון/תפוז
5 ביצים בגודל L
אופן ההכנה – 
את הביסקוויטים נטחן דק במעבד מזון, ולערבב עם החמאה המומסת ולרפד את שתי תבניות האינגליש קייק בתערובת הביסקוויטים.
לתערובת הגבינה:
בקערה טורפים את הגבינות, שמנת חמוצה עם סוכר, ומוסיפים את הקורנפלור והגרידה וממשיכים לטרוף.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים, מעבירים חצי כוס מתערובת הגבינות אל הביצים ומערבבים, מחזירים את כל תערובת הביצים לתערובת הגבינות ומערבבים לאיחוד.
יוצקים לשתי התבניות על תחתית הביסקוויטים עד 3/4 גובה התבנית.
אופים ב170 מעלות למשך 45 דקות.
מצננים בתנור חצי שעה וישר מעבירים למקרר.
* ניתן להכין גם בתבנית עגולה אחת קוטר 24.
* העוגה לא משחימה הרבה וזה בסדר גמור אז לא לחשוש, העוגה מוכנה כאשר יציבה בצדדים ורוטטת מעט במרכזה.
בהצלחה, חג שמח!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version