אין טעימה כמו עוגת גבינה קלה ומעולה של בית מלון 5 כוכבים
מאת – שירלי אלקובי
המרכיבים –
6 ביצים
כוס סוכר
3 כפיות תמצית וניל
2 שקיות סוכר וניל
קילו וחצי גבינה לבנה 5 אחוז
3 כפות גדושות קורנפלור
3 כפות גדושות אבקת אינסטנד פודינג וניל
אופן ההכנה –
תחילה מחממים תנור מראש ל-150 מעלות.
בקערה גדולה, נערבב בעזרת מטרפה את המרכיבים לבלילה של העוגה לפי סדר כתיבתם המצוין למעלה .
נעררב עד תערובת אחידה וללא גושים.
לאחר שהתערובת מוכנה,
יוצקים לתבנית פיירקס מלבנית משומנת (אפשר גם בתבניות אחרות)
ואופים במשך שעתיים עד שהעוגה מתייצבת.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצצננים בטמפרטורת החדר במשך לפחות כשעתיים.
לאחר מכן מעבירים למקרר לפחות לכמה שעות וחותכים לריבועים כמו בבתי מלון.
בהצלחה!
2 תגובות על “אין טעימה כמו עוגת גבינה קלה ומעולה של בית מלון 5 כוכבים”
זה לא טעות 1.500 גר גבינה לבנה לעוגה. בכל העוגות גבינה הכמות ל6 ביצים היא מקסימום 750 גרם. אודה לך על תשובה.אופים רגיל או טורבו וכמו כן מה גודל התבנית.
בירור בקשר לעוגת גבינה כמות הגבינה הלבנה?