סלט בטטה זו פשוט הצלחה מסחררת הוא פשוט וטעיםםם!
מאת – גילה אזולאי
המרכיבים –
2 בטטות
חופן צנוברים קלויים
חופן שקדים פרוסים קלויים
חופן גרעיני חמנייה קלויים
חופן פטרוזיליה קצוצה
2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
גבעול סלרי קצוץ
חופן חמוציות
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
כף סילאן
כף מייפל
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה –
תחילה נקלף את הבטטות ונחתוך לקוביות קטנות.
בסיר עם שמן נעביר את הבטטות לטיגון עמוק עד הזהבה קלה .
נעביר רשת ונקרר מעט.
לתוך קערת הסלט נחתוך את כל הירוקים – הבצל הירוק, הפטרוזיליה והסלרי.
נשים גם את החמוציות והאגוזים הגרעינים והאגוזים הקלויים.
בשלב הזה נעביר את הבטטות המטוגנות לקערה ונערבב מעט.
בכל קטן או צנצנת נכין את הרוטב נערבב היטב ונשפוך מעל הסלט.
נערבב היטב ונגיש.
בתאבון!!!