ביום חורפי וקריר – אין כמו פסטה אדומה חריפה
כל כך טעים וקל להכנה
לימור מנסנו
המרכיבים-
חבילה פסטה
4 עגבניות גדולות לגרד.
בצל
פלפל ירוק חריף פרוס דק
6 שיני שום כתושות
קופסת רסק עגבניות קטנה
מים
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה
כפית סוכר
עשבי תיבול – אופציה להוסיף מי שאוהב
אורגנו ,בזיליקום יבש
אופן ההכנה –
לגרד עגבניות
מטגנים בצל ומוסיפים שום ועגבניות , מוסיפים רסק ותבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים קצת מים ונותנים לזה להתבשל 10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים פסטה מבושלת ומערבבים לעוד 2-3 דקות בישול על הרוטב יחד.