קטגוריות
עוגות עוגות שוקולד

העוגה הכי טעימה – עוגת קפה אגוזים ושוקולד

נעמי שושן

 

עוגת קפה ,
אגוזים , שוקלד וקוקוס
טעימה במיוחד
מתכון נעמי שושן

 

המרכיבים-

תבנית עגולה מס׳ 24

 

להכנת העוגה:

4 ביצים

½ כוס סוכר

½ כוס קוקוס

כוס אגוזי מלך (לטחון דק דק)

חצי כוס אגוזים טחונים 50 גרם שוקולד מריר (מגורד דק דק)

1 כפית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

1 כפית נס קפה

להכנת הסירופ: 3 כפיות סוכר,

כוס מים רותחים.

להכנת הקרם קפה:

2 מכלי שמנת מתוקה

קופסת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס סוכר

כפית נס קפה
אופן ההכנה-
להפריד את הביצים.
בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את החלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב.

נוסיף חלמונים ונקציף במהירות איטית כמה שניות.

מוסיפים אבקת אפייה , נס קפה, ונמשיך להקציף כמה שניות.

נוסיף שוקולד , קוקוס , ואגוזים .

מקפלים עם כף או לקקן את הכל בעדינות, ויוצקים לתוך התבנית כשהיא משומנת היטב.

ולאפות 180 מ׳ 30 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת הסירופ

לערבב יחד עד שהסוכר נמס ויוצקים על העוגה.

הכנת הקרם קפה-

נכניס לקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים.

ונתחיל להקציף עד לקבלת קרם יציב.

ניצוק מעל העוגה וניישר, למעלה מפזרים פצפוצי שוקולד.

ומכניסים לקירור מס׳ שעות במקרר.
בתאבון !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version