קטגוריות
טבעוני צמחוני

האם זו תוספת או ארוחה שלמה ?

אתי גרינברג אתי גרינברג
האם זו תוספת או ארוחה שלמה ?
מנת בורגול עם עדשים ירוקות
מאת – אתי גרינברג אתי גרינברג
המרכיבים – 
כוס עדשים ירוקות
בצל קצוץ
4 שיני שום כתושות
כף כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית אבקת מרק עוף
2 כוסות בורגול
אופן ההכנה –
תחילה , את העדשים נשרה שחצי שעה במים רותחים.
לאחר מכן נסנן ונשים בצד.
נתחיל לטגן בסיר את הבצל עד שהוא ניהיה שקוף,
נוסיף את העדשים והתיבול ונכסה במים.
נביא לרתיחה כ10 דק’ .
לאחר 10 דק’ נוסיף את הבורגול , נערבב היטב ונכסה שוב במים עד לגובה של ס”מ מעל גובה הבורגול והעדשים.
נבשל על אש נמוכה עד שהבורגול רך והתבשיל מוכן.
בתאבון!
לעוד מתכונים לחצו כאן !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version