המרכיבים –
קילו חזה עוף טחון
כף וחצי קורנפלור
מלח
פלפל
חצי כפית שום גבישי
תערובת ציפוי –
כוס וחצי קמח
כוס קורפלור
כף פפריקה
חצי כפית שום גבישי
פלפל
מלח
כוס ו – 3/4 מי סודה
אופן ההכנה –
מערבבים את חזה עוף עם כל התבלינים .
יוצרים צורות של נאגטס ומניחים על נייר משומן.
הציפוי –
מערבבים את הקמחים יחד
טובלים את הנאגטס שהכנו בקמח ומניחים חזרה על הנייר .
מקפיאים את המגש שעה.
מערבבים לתוך הקמח שנשאר את הסודה .
אחר כך טובלים את הנאגטס ומטגנים בשמן עמוק.