קטגוריות
Uncategorized

עוגת טורט של פעם עם קישוטי שוקולד

אתי בוזגלו

מתכון לעוגת טורט של פעם עם סירופ שוקולד

 

המרכיבים-
6 ביצים
כוס שמן
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כוס סוכר
2 אבקת אפיה זה הסוד
2 סוכר וניל
2 וחצי  כוסות קמח
אופן ההכנה –
להקציף את החלבונים לקצף יציב להוסיף סוכר להקציף יחד.
לערבב את החלמונים עם שמן ,מים או מיץ תפוזים
לקפל לתוך החלבונים בהדרגה בלי להרוס את הקצף.

להוסיף את שאר היבשים לשמור על הקצף ולערבב בעדינות.

להעביר לתבניו. אינגליש

לקשט עם סירופ שוקולד מעל  להכניס לתנור א9ייה על 170  מעלות 40 דקות או עד שיציב

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version