מתכון לעוגת טורט של פעם עם סירופ שוקולד
המרכיבים-
6 ביצים
כוס שמן
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כוס סוכר
2 אבקת אפיה זה הסוד
2 סוכר וניל
2 וחצי כוסות קמח
אופן ההכנה –
להקציף את החלבונים לקצף יציב להוסיף סוכר להקציף יחד.
לערבב את החלמונים עם שמן ,מים או מיץ תפוזים
לקפל לתוך החלבונים בהדרגה בלי להרוס את הקצף.
להוסיף את שאר היבשים לשמור על הקצף ולערבב בעדינות.
להעביר לתבניו. אינגליש
לקשט עם סירופ שוקולד מעל להכניס לתנור א9ייה על 170 מעלות 40 דקות או עד שיציב
בהצלחה