זה המתכון למג’דרה המושלמת של נועם זיגדון
המרכיבים-
כוס וחצי כוסות עדשים ירוקים
3 כוסות אורז בסמטי יסמין
כפית כורכום
כף כמון
3/4 כף מלח
פלפל שחור
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים לבישול העדשים
4.5 כוסות מים לבישול האורז
3 בצלים גדולים קצוצים
שמן
אופן ההכנה –
להרתיח את העדשים עם 3 כוסות מים כחצי שעה עד שמתאדים הנוזלים .
להוסיף לסיר 4 וחצי כוסות מים .
לברור את האורז ולשטוף טוב לתבל ולבשל על אש גבוהה עד שהמים מגיעים לגובהה האורז להעביר ללהבה נמוכה לכסות את הסיר ולבשל כ- 20 דקות.
לקצוץ 3 בצלים גדולים להשחים במחבת עם שמן את הבצל לשפוך על האורז המוכן
את כל התהליך תוכלו לראות גם בסרטון כאן למטה