קטגוריות
עוגיות

הבצק הקלאסי לעוגיות פריכות הכי טעימות שיש

 

כרמלה ביבי

עוגיות מושלמות

בצק קלאסי טעים פריך, קל ונוח!

 

המרכיבים-
2 חמאה רכה -400 גרם
200 גרם אבקת סוכר
2 ביצים
700 גרם קמח – 5 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה

קורט מלח

אופן ההכנה –
לערבב את המרכיבים לבצק רך ונעים.

לתת לבצק מנוחה חצי שעה במקרר.
לרדד על נייר אפייה לעובי חצי סמ.

וקרוץ פרחים או צורות אחרות.
אפייה בתנור על 180 מעלות כ- רבע שעה תלוי בתנור .

להוציא לקרר

ולמלא בריבה או שוקולד איך שבא לכן

לבזוק אבקת סוכר

בתאבון😁

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version