סלט תירס בצבעים שכולם אוהבים
מאת – צביה אורן
המרכיבים –
פחית שימורי תירס
בצל סגול
פלפל אדום
מלפפון ירוק
מלפפון חמוץ
2 גבעולי סלרי
לתיבול:
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט פפריקה מתוקה
2 כפות סילאן
כפית חרדל
אופן ההכנה –
תחילה נפתח את שימורי התירס, נסנן מנוזלים ונשפוך לקערה גדולה.
לאחר מכן נתחיל בחיתוך הירקות, כל ירק נחתוך דק יחסית,
שיהיה בערך בגודל גרעין התירס.
לאחר שסיימנו עם מלאכת החיתוך ניגש להכנת רוטב התיבול.
בקערה קטנה נשים את כלל מרכיביו ונערב היטב.
נשפוך מעל הירקות ונערבב היטב.
זה סלט נהדר לכל סוגי הארוחות.
בתאבון!