עם בצק פילו וגבינות עם תרד
המרכיבים –
חבילת פילו
בולגרית 200 גרם
צפתית 200 גר
צהובה 150 גרם
קוטג’
חבילה תרד טרי
לערבב בקערה-
3/4 כוס חלב
רבע כוס שמן זית
ביצה
אופן ההכנה –
נערבב בקערה את הגבינות ונפורר.
את התרד נשטוף טוב
נקצוץ ונשים יחד עם הגבינות .
נפתח עלה גדול .
נשים בקצה כף גדושה מהמלית ונפזר לאורך .
נגלגל את העלה לרולדה ואז לשבלול.
נשים בתבנית בצפיפות ככה את כל השבלולים.
נערבב בקערה – ביצה שמן זית וחלב .
נשפוך מעל השבלולים .
נפזר שומשום וקצח.
נמתין כחצי שעה .
נאפה 180 מעלות 40 דקות