קטגוריות
Uncategorized

פשטידת בורקס מים שבלולי פילו תרד וגבינות

אורלי אוחנה כהן
פשטידת בורקס מים 

עם בצק פילו וגבינות עם תרד

 

המרכיבים –

חבילת פילו

בולגרית 200 גרם

צפתית 200 גר

צהובה 150 גרם

קוטג’

חבילה תרד טרי

לערבב בקערה-

3/4 כוס חלב

רבע כוס שמן זית

ביצה

אופן ההכנה –

נערבב בקערה את הגבינות ונפורר.

את התרד נשטוף טוב

נקצוץ ונשים יחד עם הגבינות .

נפתח עלה גדול .

נשים בקצה כף גדושה מהמלית ונפזר לאורך .

נגלגל את העלה לרולדה ואז לשבלול.

נשים בתבנית בצפיפות ככה את כל השבלולים.

נערבב בקערה – ביצה שמן זית וחלב .

נשפוך מעל השבלולים .

נפזר שומשום וקצח.

נמתין כחצי שעה .

נאפה 180 מעלות  40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version