קטגוריות
חלבי עוגות גבינה

בלינצ’ס גבינה מתוקה מתכון של פעם – לכבוד שבועות

גלית טל

בלינצ’ס גבינה זה מתכון שהיו מכינים פעם בשבועות

אז כדאי להכין

המרכיבים-

3 ביצים

כוס מים

כוס חלב

3 כפות שמן או חמאה מומסת

כוס וחצי קמח

קורט מלח

שקית סוכר וניל

במלית –

500 גרם גבינה לבנה או טבורג

רבע כוס סוכר

חצי חבילה אינסטנט פודינג  וניל

גרידה מלימון

חופן צימוקים

אופן ההכנה-

בקערה טורפים בעזרת מטרפה את הביצים והסוכר.

מוסיפים בהדרגה את כל שאר החומרים.

לאחר שתערובת חלקה

מחממים מחבת טפלון ומורחים עליו חמאה בעדינות .

לוקחים מצקת כמו של כרבע כוס ושופכים למחבת .

מנענעים את המחבת כך שיכסה את כל השטח.

לאחר דקה הופכים לעוד חצי דקה לצד שני.

תערובת הגבינה מערבבים יחד הכל וממלאים את הבליצ’סים.

אפשר להגיש עם ריבה טובה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version