זוהי פשטידה מושלמת לשבועות
אפשר להכין עם ברוקולי או עם ירקות אחרים כמו כרובית ,פטריות תירס,קישואים.
המרכיבים-
100 גרם בולגרית
קוטג’/גבינה לבנה
150 גרם צפתית
50 גרם פרמזן מגורדת או צהובה
3 ביצים
פלפל שחור
מלח
מעט אגוז מוסקט
ברוקולי טרי או משקית קפוא כ- חבילה
אופן ההכנה –
להקציף קצת את הביצים .
להוסיף את הגבינות מפוררות ולערבב הכל יחד עם התבלינים.
לבשל ברוקולי כמה דקות במים עם מלח ולסנן.
לסדר בתבנית מלבנית לא גדולה .
לשפוך את התערובת מעל .
לפזר קצת מהפרמזן למעלה או צהובה.
אפייה 180 מעלות עש שמזהיב