הפריקסה שלי הכי טעים שיש
נעמי שושן
מתכון ללחמניות פריקסה –
המתכון בכוס מידה אוניברסלית
המרכיבים-
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים
רבע כוס סוכר
2 ביצים
קילו קמח
חצי כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה –
לשים את כל מרכיבי הבצק במשך 10 דקות על מהירות נמוכה -בינונית .
לאחר שהבצק מוכן מכסים ומתפיחים כשעה .
מרדדים בצק לעובי 2-3 ס”מ.
וקורצים בעזרת רינג או קורצן לפריקסה ומעבירים לניירות אפייה שחתכנו מראש. כמו סופגניות .
מתפיחים שוב כחצי שעה .
מחממים שמן 150-160 מעלות .
ומטגנים כל צד בערך כ3 דקות .
בתאבון.
עורכים שולחן עם כל התוספות ומרכיבים פריקסה מושלם
טונה
ביצים קשות
אריסה
לימון כבוש
זיתים
סלט ירוקת
חמוצים
ומה שבא לכם