קטגוריות
Uncategorized

מתכון לכנאפה ביתית – קל ומהיר

נועם זיגדון
מתאים לתבנית קוטר 30
כוס מדידה חד פעמית חמה
מאת נועם זיגדון
המרכיבים- 
 אטריות קדאיף חתוכות דק
(450 גרם )
150 גרם חמאה מומסת
500 גרם גבינת ריקוטה
200 גרם מוצרלה מגורדת
חמאה רכה – לשימון התבנית
100 גרם פיסטוקים קצוצים – לקישוט
*סירופ*
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
3-4 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה –
הסירופ – להכניס לסיר קטן ולבשל על אש גבוהה 5 דקות
לשמן את התבנית בחמאה
לערבב היטב את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת
לפזר חצי מכמות השערות בתחתית להדק היטב
למרוח את הגבינה בשיכבה אחידה על שערות הקדאיף להשאיר 1 ס”מ בקצוות
לכסות את הגבינה בשארית השערות ולהדק היטב
לאפות ב-250° כ 25-30 דקות עד שהן מזהיבות
להוציא את הכנאפה מהתנור
לשפוך מעל את הסירופ
לפזר פיסטוקים גרוסים
באהבה נועם זיגדון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version