מאת לילך בן עמי
המרכיבים-
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כף מלח
2 וחצי כוסות מים פושרים
2 כפות ערק ( לא סופג שמן )
2-3 כפות שמן
אופן ההכנה –
לשים את כל המרכיבים במיקסר ולעבד הכול טוב טוב
לקראת הסוף מוסיפה מעט שמן
לעטוף ולהניח להתפחה 40 דקות.
לאחר מכן לגלגל לצורת לחמנייה ולהניח על קוביות של ניר אפיה.
להתפיח שוב 40 דקות .
לחמם שמן כמו לסופגניות , לטגן בשמן חם לא רותח
משני הצדדים ממש כמו שמכינים סופגניות .
מילוי-
תפוח אדמה מבושל
ביצים קשות
טונה
אריסה
לימון כבוש
סלט ירקות
זיתים
בהצלחה