קטגוריות
חלבי צמחוני

בצק ספידי במילוי גבינות – מהיר וטעים

 

חני קונאשוילי
בצק ספידי במילוי גבינות
מאפה אחד בתבנית בינונית
מאפה מעולה לימי תשעה באב
המרכיבים-
לבצק ספידי
2 כוסות קמח(כוס שקופה עם ידית)
1/2 כוס שמן
1 כפית מלח
כוס מים רותחים
מילוי גבינות:
גבינת כנען
1ביצה
1גבינת נפוליאון
2 כפות קמח
200 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינה צהובה מגוררת.
אפשר להוסיף זיתים קצוצים, פטריות קצוצות
אופן ההכנה –
הבצק –
לערבב ביחד עם כף כי זה חם לעבור ללישה ביד עד שנאסף לכדור.
אפשר לחלק ל 15 חלקים ולעשות בורקסים.
לא היה לי זמן אז חילקתי את הבצק לשניים.
רידדתי ושמתי על התבנית .
זה בצק נוח מאוד להדק עם היד כך שהכל יהיה בגובה אחיד.
לשים מילוי ומעל לרדד את החצי השני.
לסמן עם סכין גודל חתיכות להבריש בביצה לפזר שומשום מעל.
לאפות ב 200 -180 מעלות  עד שזהוב
מילוי גבינות לערבב –
גבינת כנען
1ביצה
1גבינת נפוליאון
2 כפות קמח
200 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינה צהובה מגוררת.
אפשר להוסיף זיתים קצוצים, פטריות קצוצות.
אפשר למלא בטונה:
לטגן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף קוביות גמבה אדומה. ירוקה וצהובה.
להמשיך לטגן.
להוסיף 2 קופסאות טונה.
להוריד מהאש להוסיף 2 מלפפונים חמוצים קצוצים.
מלח. פלפל שחור.
לקרר ולמלא
בהצלחה חני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version