קטגוריות
צמחוני

מתכון לניוקי כמו במסעדה איטלקית

 

Maayan Fogel
ניוקי שמכינים בבית- הכי טעים!
ממש כמו של מסעדה
המרכיבים- 
לניוקי
1 ק”ג תפו”א (גורמה או אדום) עם הקליפה
חלמון
ביצה
מלח פלפל שחור
5 כפות קמח פסטה
אופן ההכנה –
לשים את תפוחי האדמה שלמים בתנור בתנור על חום גבוה מעל מלח גס
אפייה כשעה וחצי עד ריכוך.
לקלף את הקליפה, למעוך במכשיר למחית חלקה .
להוסיף  קמח, חלמון ,ביצה, מלח, פלפל.
ללוש עד שנעשה בצק.
לחלק לשש.
כל חלק לקמח מעט, לגלגל למקל ארוך בקוטר של קצת יותר מסנטימטר. לחתוך פרוסות של 2 ס”מ בערך.
לצנן במקרר חצי שעה.
לבשל במים רותחים ממש רק עד שצף ומיד להוציא לרוטב .
הרוטב –
המיסו 40 גרם חמאה,2 עלי מרווה או בזיליקום
ולהוסיף לאט את הניוקי.
כפית שום כתוש וחצי כוס שמנת מתוקה.
מלח ,פלפל גרוס,
בזיליקום קצוץ ומעט פרמזן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version