קטגוריות
ראש השנה

קובנה – מאפה השמרים הנהדר מהמטבח התימני שמתאים לשבת ולחגים

ענת חרבי

קובנה – מאפה השמרים הנהדר מהמטבח התימני שמתאים לשבת ולחגים

קובנה לשבת
המתכון של ענת חרבי
המרכיבים- 
 600 מ”ל מים
3 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
קילו קמח
אופן ההכנה –
ללוש יחד הכל במיקסר 10 דקות.
להעביר לקערה עם יד משומנת.
לאחר רבע שעה ללוש שוב.
ולתת תפיחה.
לי לקח 30 דקות.
לחלק ל 12 כדורים על משטח מעט משומן מכוסה רבע שעה.
אני מכינה 2 סירים.
לאחר מכן לפתוח כל כדור על משטח קצת משומן דק דק, ולמרוח מחמאה או חמאה רכה ולסגור לצורת שבלול .
לתת תפיחה טובה בסיר
יש תמונה למטה.
אופה 10 דקות 200.
ומורידה 180 שעה.
פותחת מכסה וממשיכה אפיה לעוד 10 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version