עוגיות שקדים מרציפן
מתכון – שרה יוסף
ללא גלוטן ללא קמח
המרכיבים-
2 חלבונים גודל לארג׳
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק (אפשר קמח שקדים )
1 סוכר וניל
גרידת לימון
מעט תמצית שקדים
3/4 כוס סוכר
לקישוט
אבקת סוכר
אופן ההכנה-
לשים בקערה את כל המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים
לתת כמה דקות לנוח
לחלק ל 5 כדורים
לשים על נייר אפיה אבקת סוכר
לקחת כדור לגלגל לרולדה ואז לגלגל טוב באבקת סוכר
לפרוס פרוסות קטנות
ולהניח על נייר אפיה
אפשר לקשט עם פינצטה של מעמול או מזלג.
לאפות 150 מעלות בערך 12 דקות לבדוק לא לייבש את העוגיות
בהצלחה 🩷