רוצים להפתיע את האורחים ?
תכינו את המנה הזו
מתכון משתף אבי שריד
המרכיבים-
8 תפוחי אדמה
מלח
שמן זית
2 בצלים
400 גרם בשר טחון
מעט מכל תבלין
ראס אל חנות
פלפל שחור
מלח
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
אופן ההכנה –
בוחרים 8 תפוחי אדמה שהצורה שלהם תתאים לחיתוך , בוזקים עליהם מעט שמן ומלח גס , עוטפים עם נייר אפייה ועם נייר אלומניום .
מכניסים לתנור ל200 מעלות לשעה וחצי .
כשזה יוצא מהתנור טעמו של תפו״א כמו שיצא ממדורה .
הכנת המילוי ,
שתי בצלים חתוכים קטן , מטגנים את הבצלים , לאחר שקיפות מוסיפים 400 גרם בשר טחון , מטגנים עד שהבשר משנה צבעו, מוסיפים ראס אל חנות. מעט בהראט , מעט פלפל שחור , מעט קינמון ומלח , ומעט אגוז מוסקט , מערבבים היטב ונותנים לזה להתקרר .
בנתיים מוציאים את תפוחי האדמה חותכים עם סכין בשתי הקצוות המאורכים של תפוחי האדמה , לוקחים כפית ובעדינות חופרים וממלאים בבשר הטחון שהכנו,מניחים את תפוחי האדמה הממולאים במגש ומכניסים לתנור ל250 מעלות ל 4 דקות , תהנו
