פרחי כרובית בטעם חדש ומושלם
משתף את המתכון הנפלא – אבי שריד
המרכיבים-
כרובית מפורקת לפרחים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן שמיר
חבילה של בצל ירוק קטנה
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
4 ביצים
2 כפות קמח
אופן ההכנה –
מפרקים את הכרובית לחצאי פרחים ומכניסים לסיר עם כפית מלח ומים רותחים, מבשלים 7 דקות מסננים ומצננים.
מכניסים לקערה חופן פטרוזיליה , חופן שמיר,
חבילת בצל ירוק , 4 שיני שום , מלח, פלפל שחור,
ו- 4 ביצים.
טוחנים עם מוט טוחן וקוצצים דק .
לאחר מכן מוסיפים לתערובת 2 כפות קמח ומערבבים ,
טובלים את פרחי הכרובית ברוטב היטב ומטגנים בשמן חם.
תהנו
