קטגוריות
דגים קציצות ראש השנה

קציצות דגים לשבת

קציצות דגים – Marsel Dahan

מרכיבים-
2 חתיכות דג טונה לבנה,
2 חתיכות פילה נסיכה ,
1 דג מושט מפולט נקי מעור טרי
2 צרור כוסברה
5 שיני שום
ביצה
4 כפות שמן
כוס פירורי לחם דק לבן
מעט אגוז מוסקט
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
פלפל אדום יבש
לסיר
2 עגבניות
2 גמבה
2 פלפל חריף
10 שיני שום
חצי כוס שמן
4 כפות פפריקה מרוקאית
מלח פלפל גרגירי כוסברה
קופסה חומוס מבושל או פול
אופן הכנה –
לטחון הכל ביחד טוב לערבב ולהוסיף ביצה  ו4 כפות שמן .לערבב טוב טוב לתת לו לנוח .
בינתים לקחת סיר רחב לדגים .
לחתוך 2 עגבניות 2 גמבה 2 פלפל חריף ירוק ו10 שיני שום .
לשים בסיר עם חצי כוס שמן לתת לו טיגון קל בקערה קטנה
4 כפות פפריקה מרוקאית בשמן (ביטון) ,פלפל שחור מעט כפית מלח וגרגירי כוסברה .
לתת ערבוב קל להוסיף גרגירי חומוס או פולים 3 כוסות מים לערבב בינתיים לכדרר כדורים (בגודל פינג פונג לא גדול כי זה מתנפח קצת.)ולסדר יפה בסיר …להשקות עם הכף את הכדורים ברוטב לנער קצת תסיר לפזר כוסברה בנדיבות ולכסות מכסה
40 דק אש בינוני עד לצמצום הרוטב
טעים לצד פרנות …בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version