קטגוריות
עוגות גבינה

עוגת גבינה עם פירורים

עוגת גבינה ופירורים – מתכון מאת אילנה טל
לתחתית ולפירורים
השתמשתי בכוס מידה אוניברסלית
המרכיבים-
200 גרם חמאה רכה מאוד,לא מומסת
2 כפות סוכר
4 חלמונים
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח
לקרם גבינה
500 מ”ל שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
250 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1 פודינג וניל(4 כפות
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד ידנית אין צורך במיקסר
עד שמתקבל בצק ממש דביק,זה הקטע
אם אתם מכינים בתבנית רפדו 2/3 מהבצק עם ידיים רטובות בתבנית בקוטר 26 את השליש הנותר שטחו על נייר אפייה נאפה בנפרד לפירורים.
אני הכנתי ברינג מרובע ניתן גם בעגול
פשוט הרטבתי ידיים ושיטחתי את כל הבצק על נייר האפייה לעלה גדול ולא דק מדי
לאחר האפייה פשוט קרצתי בגודל הרינג ועם השאריות עשיתי פירורים
לצנן את התחתית,לפורר את השארית לפירורים
הכנה לקרם גבינה
500 מ”ל שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
250 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1 פודינג וניל(4 כפות)
מתחילים בהקצפת השמנת מתוקה עם הסוכר עד שמסמיך מעט
מכבים מיקסר ומוסיפים גבינה,שמנת חמוצה ופודינג וממשיכים להקציף עד שהקרם ממש יציב
מורחים על הבסיס,מיישרים ומפזרים מעל את הפירורים.
מצננים ופורסים.
ניתן לעטר מעל עם תותים

2 תגובות על “עוגת גבינה עם פירורים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version